Celebrity

08 Οκτωβρίου 2024 08:16

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου: "Καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε"

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απαντά για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου: "Καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε"

-

Στην πρεμιέρα του "The 2Night Show" βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου.

"Η ερώτηση μου είναι σαν τηλεθεατής. Η ιστορία της Μαρίας... Σε πληγώνει που έχει τελειώσει αυτή η ιστορία;" ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Με τη σειρά του εκείνος απάντησε: "Όχι. Και οι δύο νομίζω βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική και νομίζω το πιο φυσικό πράγμα είναι να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως έρχονται. Δεν χρειάζεται, ούτε να πιέζεις, ούτε να κάνεις κάτι το οποίο είναι… θεαματικό ας πούμε. Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε".

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον, ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε: "Δεν νομίζω, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του και σέβεται ο ένας τον δρόμου του άλλου. Δεν νομίζω ότι θα μπαίναμε ποτέ στα χωράφια του άλλου. Εγώ με την τηλεόραση έχω μια αγάπη. Αγαπώ να δουλεύω στην τηλεόραση , δεν μπερδεύω τη ζωή μου με την τηλεόραση, καθόλου. Την έχω τελείως ξεχωριστά. Δεν μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η ζωή του".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)