Celebrity

Σήμερα 08:38

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Αυτές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Αυτές είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

-

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και απάντησε για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ αποκάλυψε και τις σχέσεις που διατηρούν για το καλό των παιδιών τους.

"Έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου… Αναπόφευκτο κακό (πλάκα κάνω). Εννοείται πως έχουμε επαφές, είμαστε γονείς. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου, θα είμαστε για πάντα γονείς. Δεν αλλάζει αυτό.

Βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά τώρα με την τεχνολογία όλα γίνονται. Μιλάμε μέσω FaceTime, για να έχουν και τα παιδιά την ψυχική τους ηρεμία. Σαν πατέρας κάνει αυτά που πρέπει να κάνει

Εδώ και 4 χρόνια δεν μέναμε μαζί, ζω μόνη μου στην Ελλάδα εξαιτίας του επαγγέλματός του. Τα παιδιά σίγουρα έχουν καταλάβει τη διαφορά μετά το διαζύγιο. Στην ουσία, μόνη μου ξυπνούσα, μόνη μου κοιμόμουν, μόνη μου μεγάλωνα τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, απλά ερχόταν μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο και έμενε σπίτι.

Τώρα αν έρθει, δεν μένει σπίτι. Δεν είμαστε εχθροί, αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι για τα παιδιά θα το κάνουμε" εξομολογήθηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)