FLife

06 Οκτωβρίου 2024 21:00

Πέθανε ο ηθοποιός ο Παύλος Βουτσίνος! Έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του

Πέθανε ο ηθοποιός ο Παύλος Βουτσίνος! Έφυγε ανήμερα των γενεθλίων του

-

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του, Παύλου Βουτσίνου ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, μέσα από τα social media, η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ράνια Παπαδάκου με μια δημοσίευση της όπου τον αποχαιρετούσε.

«Ο Παύλος… Ο Παύλος μας… Το χαρισματικό, υπερταλαντούχο, ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε και απ’ τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… Για κάπου καλύτερα ελπίζω. Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν και του έπρεπαν ακόμα…) Και πόσο σε σκέφτομαι…. Παυλίτο… Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ράνια Παπαδάκου.

Και ο Σπύρος Μπιμπιλας αποχαιρέτησε τον Παύλο Βουτσίνο μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στην οποία έγραφε: «Η αυλαία για τον αγαπημένο αξιόλογο συνάδελφο Παύλο Βουτσίνο που εφυγε τοσο νέος την μέρα των γενεθλίων του θα δοθεί στην καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου στους Άγιους Αναργύρους αύριο Δευτέρα στις 12.30.Καλό ταξίδι από όλους μας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)