Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 19:20

Δέσποινα Μοιραράκη: Η αντίδρασή της όταν είδε συναδέλφους του συζύγου της στο "Cash or Trash" - "Xωρίς να το γνωρίζω ήρθαν…"

Δέσποινα Μοιραράκη: Η αντίδρασή της όταν είδε συναδέλφους του συζύγου της στο "Cash or Trash" - "Xωρίς να το γνωρίζω ήρθαν…"

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη, με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής της "Cash or Trash".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η ίδια μοιράστηκε την πιο συγκινητική στιγμή που έζησε στα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει.

Δείτε επίσης! Η Δέσποινα Μοιραράκη απαντά για τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού: "Η κυρία Κεφαλογιάννη δεν αγόρασε χαλιά για το σπίτι της"

Όσα είπε η Δέσποινα Μοιραράκη

«Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη για τον τέταρτο κύκλο της εκπομπής μας. Όπως έχω πει επανειλημμένως αλλά τώρα το λέω πιο συνειδητά, είναι το καλύτερο που έχω κάνει στην επαγγελματική μου ζωή. Κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ, μου πηγαίνει και με κρατάει για την προσωπική μου ζωή σε μία ωραία κατάσταση.

Φέτος μας περιμένουν δύο νέα πράγματα. Το ένα είναι ότι εμπλουτίζεται η ομάδα με τρεις νέους αγοραστές και τα αντικείμενά μας είναι πολύ υψηλής αξίας. Στην αρχή είχα την τιμή να παρουσιάσω και μία μεγάλη σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Δεν θα αποκαλύψω ακόμα το όνομά της.

Έχω συγκινηθεί πολύ δυνατά, όταν χωρίς να το γνωρίζω ήρθαν κάποιοι συνάδελφοι του άνδρα μου από το Πολεμικό Ναυτικό. Το να τους βλέπεις ξαφνικά απέναντί σου και να σου μιλάνε για όλο αυτό… με είχε καταρρακώσει.

Αυτή η εκπομπή είναι κάτι το μοναδικό. Δεν σχολιάζει την επικαιρότητα, είτε την πολιτική, είτε την showbiz. Σε βάζει σε ένα άλλο κλίμα και υπάρχει μία απρόβλεπτη κατάσταση. Όλα αυτά είναι η μεγάλη επιτυχία του Cash or Trash», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)