Celebrity

26 Σεπτεμβρίου 2024 16:40

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο "Εθνικός σταρ" παντρεύεται τον σύντροφό του - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο "Εθνικός σταρ" παντρεύεται τον σύντροφό του - Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

-

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος που στο παρελθόν απασχολούσε τις διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης ως ο αυτοαποκαλούμενος "εθνικός μας σταρ", ετοιμάζεται να ντυθεί… γαμπρός στο πλευρό του επί σειρά ετών συντρόφου του, Στέφανου, με τον οποίο έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης!

Μάλιστα, η εφημερίδα Espresso έφερε στο φως της δημοσιότητας τη γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Στέφανος του Γεωργίου και της Πλουμού, το γένος Κωττατή, που γεννήθηκε στη Χίο και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, και ο Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης Ανδρέας του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας, το γένος Κουτσομιχάλη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στη Νέα Ερυθραία".

Γαμος

Ο γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Ανδρέας Ευαγγελόπουλος είχε ανακοινώσει πως άλλαξε το επίθετό του και πήραν το ίδιο αυτός και ο σύζυγός του, με τον οποίο διατηρούσε στο παρελθόν μια ιδιαίτερα ταραχώδη σχέση. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει επεισοδιακά τον Μάρτιο του 2022, με ομηρικούς καβγάδες στο TikTok. Επειτα από μια δύσκολη περίοδο, το ζευγάρι άφησε πίσω του τα προβλήματα και έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης, ενώ πλέον θα επισφραγίσει την ένωσή του με τον γάμο!

"Ο Στέφανος για μένα έκανε το εξής… Χωρίς να το καταλάβω με πήρε από το μνήμα της μάνας μου και με πήγε ένα βήμα πιο κει. Ο Στέφανος έχει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά κι έναν περίεργο χαρακτήρα. Πάντα τα είχε. Τον αγάπησα και τον έβαλα ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τη μητέρα μου. Η γιαγιά του Στέφανου με αγκάλιασε. Η μητέρα του Στέφανου έβγαλε ένα πρόσωπο απέχθειας για μένα. Ολα αυτά θα απαντηθούν, δεν θα μείνουν έτσι. Εγώ έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά από τον σύζυγό μου, αλλά… τον λατρεύω. Είναι πολλά χρόνια μικρότερός μου. Δεν έχει καμία σημασία αυτό" είχε πει παλαιότερα ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος για τον σύντροφό του.

Γαμος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)