Celebrity

21 Σεπτεμβρίου 2024 21:05

Shaya: "Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και μου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παιδιά"

Shaya: "Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και μου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παιδιά"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το Σάββατο η Σάγια, η οποία μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τη μητρότητα και όχι μόνο. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν μείνει έγκυος, της είχαν πει πως δεν μπορέσει να κάνει παιδιά και αυτό την είχε συγκλονίσει.

Διαβάστε επίσης! Σάγια: "Την πρώτη μέρα στο ελληνικό σχολείο τρόμαξα από τους τοίχους που έπεφταν και τα σκουριασμένα θρανία"

«Άργησα να κάνω παιδί σε σχέση με άλλες γυναίκες και τότε μου είχε δημιουργηθεί και ένα γυναικολογικό πρόβλημα. Τυχαίνει ένας από τους θείους του Θοδωρή (σ.σ. σύζυγος)  να είναι ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Όλοι οι γιατροί που πήγα μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να σώσουν τη μήτρα μου. Το παιδί μας ήταν να γεννηθεί. Με σόκαρε πάρα πολύ όλο αυτό. Σκεφτόμουν πως γίνεται να ήρθε ο κατάλληλος άνθρωπος, η κατάλληλη συνθήκη και να μην μπορώ να κάνω παιδί

Γυρνάει ο Θοδωρής και μου λέει να πάμε στο θείο του. Πήγα και μου είπε “θα σε κάνω καινούργια, μην αγχώνεσαι για τίποτα! 16χρονη θα γίνεις και μια χαρά παιδί θα κάνεις”. Κάπως έτσι ήρθε ο Ιάσωνας στη ζωή μας. Όταν είπα στον Θοδωρή ότι είμαι έγκυος πήδηξε στο κρεβάτι από τη χαρά του. Όλη η οικογένεια ενθουσιάστηκε», είπε μεταξύ άλλων η Σάγια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)