Celebrity

Σήμερα 08:58

Σάγια: Το reunion των Hi5 και η αποκάλυψη για το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε

Σάγια: Το reunion των Hi5 και η αποκάλυψη για το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε

-

Η κάμερα του Happy Day και ο ρεπόρτερ Δημήτρης Σιδηρόπουλος βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Σάγια. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε, στα παιδικά της χρόνια, στο ενδεχόμενο ενός reunion με τις Hi5, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

"Θα έλεγα ότι είχα και εύκολα και δύσκολα παιδικά χρόνια. Έχω περάσει ωραίες και δύσκολες παιδικές στιγμές. Ήταν χωρισμένοι οι γονείς μου, άλλαζα συνέχεια χώρες, από τη Δανία στη Σουηδία. Ήμουν πάντα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Δέχθηκα ρατσισμό και bullying. Δεν θα τελειώσει σύντομα αυτό", είπε αρχικά η Σάγια.

Σε ερώτηση για το reunion των Hi5, η Σάγια αποκάλυψε: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα reunion με τις Hi5 το 2020, αλλά ήρθε ο κορονοϊός. Αυτό το διάστημα είναι λίγο δύσκολο, ζούμε όλες σε διαφορετικές χώρες. Θα το ξαναπροσπαθήσουμε, κάθε χρόνο μιλάμε για αυτό".

Τέλος, σχετικά με το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, η Σάγια εξομολογήθηκε: "Οι γιατροί μου ανακοίνωσαν ότι έχω γυναικολογικό πρόβλημα στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου και έλεγα: με αυτόν θέλω να κάνω ένα παιδί. Πήγα σε γυναικολόγο και μου λέει: δεν ξέρω αν μπορώ να σώσω τη μήτρα σου. Ευτυχώς όμως, επειδή κάποια πράγματα είναι σημάδι από τον Θεό, πήγα σε έναν θείο του άντρα μου, που είναι από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης στο συγκεκριμένο θέμα που είχα εγώ. Πήγα σε αυτόν και με έκανε καινούργια και έτσι γεννήθηκε ο Ιάσωνας".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)