Celebrity

17 Σεπτεμβρίου 2024 21:15

Μπεν Άφλεκ: Δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την Τζένιφερ Λόπεζ στην έξοδό τους

Μπεν Άφλεκ: Δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την Τζένιφερ Λόπεζ στην έξοδό τους

-

Μια κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν πρόσφατα ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ λίγο καιρό μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η τραγουδίστρια.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ συναντήθηκαν για μεσημεριανό γεύμα με τα παιδιά τους, τη 15χρονη Σεραφίνα, τον 12χρονο Σάμουελ και τα 16χρονα δίδυμα Μαξ και Εμ. Οι έξι τους γευμάτισαν στο Beverly Hills Ηοtel στην Καλιφόρνια, με το πρώην ζευγάρι να πραγματοποιεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό.

Διαβάστε επίσης! Τζένιφερ Λόπεζ & Μπεν Άφλεκ: H πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αίτηση διαζυγίου τους (Φωτογραφία)

Το Page Six μάλιστα αναφέρει πως ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί στην έξοδό τους, καθώς αντάλλαξαν φιλιά και κρατιόντουσαν χέρι-χέρι.

«Δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά ο ένας από τον άλλον», αναφέρει πηγή για την κοινή έξοδο του ηθοποιού και της pop star και συμπληρώνει: «Ήταν ιδέα του Μπεν Άφλεκ να συναντηθούν εκεί. Ήθελε να δείξει ότι είναι φίλοι. Ήθελε αυτές τις φωτογραφίες. Πηγαίνεις εκεί όταν θέλεις να σε δουν. Οι παπαράτσι συχνάζουν εκεί».

Όσον αφορά τον Μπεν Άφλεκ η πηγή συμπλήρωσε: «Μόλις ήταν μαζί, δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά της».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)