Celebrity

07 Σεπτεμβρίου 2024 14:00

Φωτεινή Πετρογιάννη: Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ο... διάλογος με το μωρό

Φωτεινή Πετρογιάννη: Το βίντεο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και ο... διάλογος με το μωρό

-

Tην πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή βιώνει η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η δημοσιογράφος, που και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό", περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Ρουμπή και δεν το κρύβει.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Στο τελευταίο της βίντεο στο TikΤok η δημοσιογράφος μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ παράλληλα τρολάρει τον εαυτό της, με αφορμή την αδυναμία της στη σοκολάτα.

Πιο συγκεκριμένα, στην αρχή του βίντεο η Φωτεινή Πετρογιάννη τρώει ένα φρούτο ωστόσο στη συνέχεια ακούγεται το μωρό από την κοιλιά να της ζητά σοκολάτα. Η δημοσιογράφος του απαντά και τελικά ενδίδει στις εντολές του μωρού της.

@itsfotaki ?? #fyp??viral #foryoupage #ελληνικοτικτοκ #φοργιου #φοργιουπειτζ #greektiktok #fy #fyp? #fypage #pregnancy #pregnancyjourney ? original sound - Brightest Smile
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)