Celebrity

01 Σεπτεμβρίου 2024 14:00

Τατιάνα Στεφανίδου: Στη Νέα Υόρκη με την κόρη της, Λυδία - Οι φωτογραφίες και το μακροσκελές μήνυμα

Τατιάνα Στεφανίδου: Στη Νέα Υόρκη με την κόρη της, Λυδία - Οι φωτογραφίες και το μακροσκελές μήνυμα

-

Στην Αμερική για χάρη της κόρης της, Λυδίας Ευαγγελάτου ταξίδεψε και φέτος η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η 20χρονη Λυδία συνεχίζει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη και η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φροντίζει να είναι πάντα δίπλα της, παρά τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη γέφυρα του Μπρούκλιν, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές μήνυμα.

"Βόλτα το δειλινό στη ιστορική γέφυρα του Μπρούκλιν με το Λυδάκι μου. Η μαγευτική θέα σε βοηθά να αντιληφθείς μέσα σε λίγα λεπτά τι είναι η Νέα Υόρκη. Το άγαλμα της Ελευθερίας στο βάθος, οι επιβλητικοί ουρανοξύστες, το πανίσχυρο Μανχάταν, το ρομαντικό πολυπολιτισμικό Μπρούκλιν, ο ποταμός Ηστ Ρίβερ. Η γέφυρα ολοκληρώθηκε χάρη σε μια γυναίκα, την μαθηματικό Εμιλυ Ρόμπλινγκ.

Ο σύζυγος της, που συνέχιζε το έργο του πατέρα του, παρέλυσε από τη νόσο των δυτών και έτσι η Έμιλυ επέβλεψε τις εργασίες για 11 χρόνια. Ήταν η πρώτη που πέρασε τη γέφυρα. Woman Power!!!" έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)