Celebrity

25 Αυγούστου 2024 17:33

Κατερίνα Καινούργιου: Η επίσκεψη στον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη και το δημόσιο μήνυμα στη Μαρία Ηλιάκη

Κατερίνα Καινούργιου: Η επίσκεψη στον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη και το δημόσιο μήνυμα στη Μαρία Ηλιάκη

-

Στην Αθήνα γύρισε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Πάρο, στο νησί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Πάνος Κουτσουμπής.

Πλέον, η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες και ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Ευτυχισμένη στην αγκαλιά του συντρόφου της, Πάνου Κουτσουμπή - "Μου χρωστούσα ένα καλοκαίρι"

Μια από τις δουλειές που είχε να κάνει η Κατερίνα Καινούργιου με το που επέστρεψε στην πρωτεύουσα ήταν να επισκεφτεί το ιατρείο του συζύγου της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος είναι γυναικολόγος.

Το μεσημέρι της Κυριακής, 25 Αυγούστου, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Στέλιο Μανουσάκη από το ιατρείο του στο Ψυχικό.

«Επίσκεψη στον ευγενέστατο και εξαιρετικό γιατρό Στέλιο Μανουσάκη. Μαρία Ηλιάκη είσαι πολύ τυχερή!», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Κατερίνα Καινούργιου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)