Celebrity

23 Αυγούστου 2024 17:30

Έλλη Κοκκίνου: Συνεχίζεται η νοσηλεία της! Η φωτογραφία με τον ορό μέσα από το νοσοκομείο

Έλλη Κοκκίνου: Συνεχίζεται η νοσηλεία της! Η φωτογραφία με τον ορό μέσα από το νοσοκομείο

-

Η Έλλη Κοκκίνου παραμένει στο νοσοκομείο, ενόσω ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού που την ανάγκασε να ακυρώσει δύο από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram και  Ο γιατρός της, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Summer’s Cool" και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της.

«Η κα Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα. Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της. Έχει βελτίωση από χθες. Θα συνεχίσει την αγωγή της στο σπίτι και θέλει ξεκούραση», ανέφερε χαρακτηριστικά  και τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 23/8, η Έλλη Κοκκίνου ανέβασε μία νέα φωτογραφία από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου βρίσκεται. Δείχνοντας το χέρι της με τον ορό, έγραψε «με τρυπάνε αλλά με αγαπάνε». 

Δείτε την νέα ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο:

Κοκκίνου

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)