Celebrity

22 Αυγούστου 2024 16:34

Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη του γιατρού της για την κατάσταση της υγείας της

Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη του γιατρού της για την κατάσταση της υγείας της

-

Η Έλλη Κοκκίνου τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται από κάποιον ιό και ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως για λόγους υγείας αναβάλλεται η προγραμματισμένη συναυλία της στην Αερόπολη Λακωνίας.

Δείτε επίσης! Έλλη Κοκκίνου: Το νέο μήνυμα της μέσα από το νοσοκομείο

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 22 Αυγούστου, ο θεράπων ιατρός της Έλλης Κοκκίνου, Βασίλης Ιορδάνογλου, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Summer’s Cool" και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της.

«Η κα Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα. Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της. Έχει βελτίωση από χθες. Θα συνεχίσει την αγωγή της στο σπίτι και θέλει ξεκούραση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός της τραγουδίστριας και τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)