Wellbeing

16 Αυγούστου 2024 18:27

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ρουτίνα γυμναστικής του που έχει εγγυημένα αποτελέσματα (Video)

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ρουτίνα γυμναστικής του που έχει εγγυημένα αποτελέσματα (Video)

-

Μπορεί να τον βλέπουμε στα τηλεοπτικά πλατό, όμως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει σπουδάσει γυμναστική και αυτό άλλωστε, φαίνεται και στο κορμί του! Ο ίδιος, ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα διατροφής και γυμναστικής η οποία έχει εγγυημένα αποτελέσματα.

Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα social media και ένα video που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, έγινε γρήγορα viral καθώς εμφανίζεται ημίγυμνος, δείχνοντάς μας τις ασκήσεις που κάνει για την πλάτη.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο δείχνει στους followers του πως θα κάνουν την πλάτη τους να δείχνει μεγαλύτερη με την άσκηση «pull over»: «Δουλεύοντας τον πρόσθιο οδοντωτό (μυς που συνδέει το στήθος με την πλάτη) δημιουργείται η εικόνα μεγαλύτερης πλάτης!» ανέφερε ο γυμναστής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει δηλώσει πως κάνει πολύ αυστηρή διατροφή:


«Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, τρώω απ’ έξω. Καθημερινά ζυγίζω τα πάντα. Μαγειρεύω, δεν γίνεται αλλιώς. Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει με το φαγητό που κάνω. Δεν γίνεται. Δεν μπορεί ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να μαγειρεύει 5 φορές τη μέρα για να τρώω εγώ. Αυτό θέλει μια συνέπεια».


Δείτε το σχετικό βίντεο:

@vasalos_konstantinos Pull over #gymmotivation #workout #fitness #pullover ? MILLION DOLLAR BABY (VHS) - Tommy Richman
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)