Celebrity

10 Αυγούστου 2024 21:01

Γιάννης Αϊβάζης: Η τελευταία ανάρτηση στο προφίλ του με την Μαρία Κορινθίου

Γιάννης Αϊβάζης: Η τελευταία ανάρτηση στο προφίλ του με την Μαρία Κορινθίου

-

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, μετά από 17 χρόνια σχέσης, δεν είναι πλέον μαζί. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο (και οι δύο είχαν προσκαλεστεί για να παραδώσουν βραβεία σε νικητές των Men of the year), και σχεδόν αμέσως, στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η ηθοποιός έμεινε έγκυος. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, γεννήθηκε η κόρη τους, και λίγο πριν να γίνει 2 χρόνων η Ισμήνη, τον Σεπτέμβριο του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Μαρία Κορινθίου

Η ηθοποιός, πάντα διέψευδε ευγενικά τις φήμες που κατά καιρούς ακούγονταν για χωρισμό, ενώ και ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε συχνά αναρτήσεις με εκείνη, με την τελευταία τους κοινή ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram να έχει γίνει στις 30/12/2023. Το ζευγάρι, χορεύει αγκαλιά, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης, ο Γιάννης Αϊβάζης έγραφε:

"Μόνο με σένα …

Να σε χαίρομαι Μωρο μου

@mariakorinthiou
#birthdaygirl" μιας και η ηθοποιός γιόρταζε την ημέρα εκείνη τα γενέθλιά της.

Δείτε την:


Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)