Celebrity

07 Αυγούστου 2024 08:29

Γενέθλια για τον Γιώργο Γιαννιά - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελευθερίας Παντελιδάκη

Γενέθλια για τον Γιώργο Γιαννιά - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελευθερίας Παντελιδάκη

-

Τα γενέθλιά του είχε χτες 6/8 ο Γιώργος Γιαννιάς, ο οποίος πέρασε την ξεχωριστή αυτή μέρα με την οικογένειά του. Ο τραγουδιστής, έσβησε την τούρτα του με την σύζυγό του, Ελευθερία Παντελιδάκη και τα παιδιά τους, με τις σχετικές αναρτήσεις στο Instagram να μην λείπουν!

"Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα μαζί σου για πάντα κ μια ζωή … Σε λατρεύουμε
@giorgosgiannias @sgiannias" έγραψε η Ελευθερία Παντελιδάκη στην δική της με τον Γιώργο Γιαννιά να ευχαριστεί για τις ευχές, αναρτώντας μια φωτογραφία με τους γονείς του, που έφυγαν πρόσφατα από την ζωή.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο γονείς του, είχαν μικρή διαφορά ανάμεσα στις ημερομηνίες που τους έχασε, με τον ίδιο να έχει πει σχετικά:

«Το να χάνεις και τους δυο σου γονείς, είναι ένα τραγικό συναίσθημα. Χάνεις την πυξίδα σου, χάνεις ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού σου. Νιώθω μισός. Δεν ήξερα πού να προχωρήσω, πού να πάω, τι να κάνω, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Ήμουν και μαμάκιας και μπαμπάκιας και με τα αδέλφια μου, και όλοι ήμασταν έτσι, ένας για όλους και όλοι για έναν» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννιάς σε συνέντευξή του.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)