Celebrity

06 Αυγούστου 2024 20:00

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, στο Instagram στις φωτογραφίες της με μαγιό

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, στο Instagram στις φωτογραφίες της με μαγιό

-

Ερωτευμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα. Η παρουσιάστρια είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες με τον 35χρονο επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή και δεν το κρύβει!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο μήνες και περνά μαζί το καλοκαίρι. Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της ταξίδεψαν στο Παρίσι, ωστόσο πλέον επέστρεψαν στην Ελλάδα και συνεχίζουν τος διακοπές τους στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής: Δύο μήνες ζευγάρι

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ενεργή στα social media και μας δείχνει πως περνάει στα διακοπές της στο νησί των Κυκλάδων.

Μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση την είδαμε να ποζάρει με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό και για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.  Οι ακόλουθοι της την γέμισαν με σχόλια και ανάμεσα σε αυτά διακρίναμε και ένα από τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Ο επιχειρηματίας έβαλε ένα emoticon με φωτιά κάτω από τις φωτογραφίες της, με την παρουσιάστρια να του απαντά με μια καρδιά!

Καινούργιου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)