Celebrity

02 Αυγούστου 2024 15:32

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

-

Ερωτευμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα. Η παρουσιάστρια είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες με τον 35χρονο επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή και δεν το κρύβει! 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο μήνες και περνά μαζί το καλοκαίρι. Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της ταξίδεψαν στο Παρίσι, ωστόσο πλέον επέστρεψαν στην Ελλάδα και συνεχίζουν τος διακοπές τους στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου - Παναγιώτης Κουτσουμπής: Δύο μήνες ζευγάρι

Το μεσημέρι της Παρασκευής 2/08 η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πρώτο post στο Instagram μαζί με τον σύντροφό της. Η παρουσιάστρια του Alpha ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή και όπως μπορείτε να δείτε λάμπει από ευτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο δικό του προφίλ στο Instagram.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)