Celebrity

20 Ιουλίου 2024 17:30

Τζένιφερ Λόπεζ: Έβγαλε από το λαιμό της το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Έβγαλε από το λαιμό της το κολιέ με το όνομα του Μπεν Άφλεκ

-

Φήμες κυκλοφορούν εδώ και λίγους μήνες στο Χόλυγουντ που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ να περνούν σοβαρή κρίση στον γάμο τους.

Μάλιστα η λατίνα pop star -σύμφωνα με το Page Six- εθεάθη την Παρασκευή, καθώς έφευγε από γυμναστήριο στο Χάμπτονς, χωρίς να φοράει το κολιέ με το όνομα του ηθοποιού συζύγου της, που είχε μέχρι πρότινος στο λαιμό της.

Διαβάστε επίσης! Τζένιφερ Λόπεζ: Ο τρόπος & το μέρος που πέρασε την επέτειο του γάμου τους, μαρτυρά το οριστικό φινάλε με τον Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε ένα άλλο, το οποίο έγραφε το όνομά της και ήταν χρυσό με αστραφτερά διαμάντια. Η τραγουδίστρια έχει αδυναμία στο κολιέ που γράφουν ονόματα και τον Φεβρουάριο είχε εμφανιστεί με ένα που έγραφε το επώνυμο του ηθοποιού. Η JLO έχει επίσης στην κατοχή της ένα χρυσό κολιέ που γράφει "BEN" με μεμονωμένα γράμματα και μια χρυσή καρδιά, το οποίο εθεάθη να φοράει το 2021 και ξανά το 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία της εμφάνιση, η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε κανονικά τη βέρα της.

Photo Credits: Zuma Press

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)