Celebrity

12 Ιουλίου 2024 18:40

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Νέα βραδινή έξοδος μετά τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη (Photos)

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Νέα βραδινή έξοδος μετά τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη (Photos)

-

Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε πρόσφατα η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” διασκέδασε μετά από τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Διαβάστε επίσης! Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο λόγος που δείχνει πλέον στα social media τα πρόσωπα των παιδιών της & η νέα αναφορά στον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS απαθανάτισε την Ζέτα Θεοδωροπούλου να περνά όμορφα με την παρέα της, ενώ για άλλη μια φορά πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

«Δεν έχει βγει διαζύγιο, ούτε αίτηση έχουμε συμπληρώσει. Ένα ραντεβού έχουμε κάνει για συζήτηση και μετά έγιναν όλα όσα ξέρετε. Το περιμένω πώς και πώς να βγει για να ηρεμήσω και όπως σας είπα δεν θέλω να αναφέρουμε τα παιδιά. Θα γίνει το καλύτερο δυνατόν πιστεύω και από τους δύο ώστε να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή τους και να μην επηρεαστούν αρνητικά μέσα από αυτό», έγραψε πρόσφατα στο Instagram η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)