Celebrity

17 Ιουνίου 2024 19:28

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: "Από χθες βρίσκομαι σε σοκ, είναι πρόωρο για να σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας"

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Απόστολο Λύτρα: "Από χθες βρίσκομαι σε σοκ, είναι πρόωρο για να σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας"

-

Στην εκπομπή “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή της υπόθεσης του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα.

Θυμίζουμε πως ο ποινικολόγος είχε αναλάβει την υπεράσπιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι

Διαβάστε επίσης!  Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε τα κλάματα on air διαβάζοντας την κατάθεση της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τον Απόστολο Λύτρα

 «Από χθες βρίσκομαι σε σοκ, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε αυτό. Δεν είχα καμία τέτοια ένδειξη από την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε ότι έχει τέτοιου είδους θέματα. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Επειδή ήταν δικηγόρος μου, προφανώς και το καταδικάζω και πάντα η φωνή μου θα είναι για τα θύματα που έχουν υποστεί βία. Από εκεί και πέρα σκεπτόμενη γενικότερα όσα έχουν έρθει στο φως της επικαιρότητας το τελευταία χρόνια, πρέπει να καταλάβουμε ότι τελικά το να έχει κάποιος ένα πολύ καλό επάγγελμα, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εν δυνάμει κακοποιητές. Εγώ επειδή μιλούσα και με τους δύο μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχα καταλάβει τίποτα» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε:

«Πέρα του ότι είναι καταδικαστέο το γεγονός, ως θύμα βίας θέλω να σταθώ και στην στάση γύρω από το περιβάλλον ενός κακοποιητή. Δημιουργούν συχνά ένα προστατευτικό περιβάλλον για να δρα κάποιος εγκληματίας. Εκεί πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Για να προστατεύσουμε και τους εαυτούς μας και τα μελλοντικά θύματα. Με το να καλύπτουμε αυτούς τους ανθρώπους δεν καταφέρνουμε κάτι. Είναι πρόωρο για να το σκεφτώ εάν θα προχωρήσει η συνεργασία μας. Σίγουρα είναι λίγο δύσκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ είχα την εικόνα πως αντιμετωπίζει πάρα πολύ στρες».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)