Celebrity

14 Ιουνίου 2024 15:19

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: "Ήταν το κερασάκι στην τούρτα που την πήγε Ναύπλιο, γιατί εκεί;"

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: "Ήταν το κερασάκι στην τούρτα που την πήγε Ναύπλιο, γιατί εκεί;"

-

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με τις υπόλοιπες φιναλίστ του "My Style Rocks" στο πλατό του "Fay's Time".

H ίδια αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και εξήγησε γιατί αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram το μακροσκελές μήνυμα, που έγραφε ότι την έχει απατήσει με άλλη γυναίκα.

"Το My Style Rocks ήταν για εμένα προσωπικά και ένα σωσίβιο γιατί όλους αυτούς τους μήνες είχα να αντιμετωπίσω κι άλλα θέματα που ήταν αρκετά δύσκολα. Ήτανε πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είμαι μια μανούλα με τρία παιδιά και δεν έχω βοήθεια, δεν έχω κοπέλα, τα μεγαλώνω μόνη μου, είμαι μόνη μου. Ταυτόχρονα, έχω να αντιμετωπίσω μία πολύ δύσκολη προσωπική κατάσταση και σε συνδυασμό με ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, πολλές φορές ήταν πιεστικά πάρα πολύ. Πολλές φορές είπα ότι θα τα παρατήσω, όμως τελικά η εκπομπή αυτή για εμένα ήταν ένα σωσίβιο...

Είναι μία κατάσταση που ήταν πολλούς μήνες περίμενα και εγώ να γυρίσει Ελλάδα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, που ξεκαθαρίστηκαν και πλέον το ζήτημα έχει πάει με τις δικηγόρους μας για το διαζύγιο για την λύση του γάμου. Και το καλύτερο δυνατό θεωρώ ότι θα κάνουμε και οι δύο για τα παιδιά μας. Ήταν πολύ δύσκολα το ομολογώ, αλλά παρόλα αυτά, δεν τα παράτησα ποτέ.

Πληγώθηκα, είμαι ένας άνθρωπος που είναι παρορμητικός και το είχα πει και στην αρχική συνέντευξη. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, είπα απλά την αλήθεια μου είπα, γιατί και εγώ όλο αυτό τον καιρό ήμουνα ένας που ευγενικός άνθρωπος, προστάτευα και την οικογένειά μου, πρόσεχα την κάθε συνέντευξη, το κάθε τι που θα δηλώσω. Δεν έχω να πω τίποτα κακό για τον πατέρα των παιδιών μου, γιατί είναι ο πατέρας των παιδιών μου και θα είναι για πάντα, αυτό δεν αλλάζει. Αλλάξαμε πορεία σαν ζευγάρι και μένω σε αυτό.

Η ανάρτηση που έκανα, ήταν μία έκρηξη θυμού. Ο κόσμος μπορεί να με κατηγορεί γιατί το έκανα τώρα. Έγινε τώρα, γιατί τώρα πήρα την αφορμή. Αν δεν με είχαν προκαλέσει, δεν θα έφτανα κι εγώ στα όριά μου. Πήγαμε τη Δευτέρα (05/06) στη δικηγόρο και την Τρίτη -ακριβώς μία ημέρα μετά και πριν βγει το διαζύγιο- μου έστειλαν από τον τόπο που πήγαιναν τα παιδιά μας για 9 χρόνια στο Ναύπλιο κι εκεί τα μεγάλωνα τα καλοκαίρια, ότι βρίσκεται εκεί πέρα με τη συγκεκριμένη σχέση του.

Δεν ήθελα να με προκαλέσει και δεν μετάνιωσα για την ανάρτηση γιατί εγώ απλά είπα την αλήθεια. Έγινε την Δευτέρα το ραντεβού με τη δικηγόρο και Τρίτη… Έχει τελειώσει. Θα τον αγαπώ πάντα ως πατέρα των παιδιών μου, αλλά μετά από όλα αυτά… Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα.

Ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη και δεν παίρνω τίποτα πίσω. Ήταν ο θεός μου κι όλος μου ο κόσμος. Όταν μου συνέβη αυτό, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Το ξεκαθαρίσαμε μεταξύ μας την Κυριακή, Δευτέρα πήγαμε στη δικηγόρο και μόλις Τρίτη με προκάλεσε πρώτη η άλλη πλευρά κι είδα stories.

Ήταν το κερασάκι στην τούρτα που την πήγε Ναύπλιο, γιατί εκεί; Πήγαινέ τη Σεϋχέλλες, Μπαχάμες. Τόσο καιρό προκαλούσατε στη Ρουμανία. Οκ, είναι διαφορετικό. Πληγώθηκα. Ήταν μία παρορμητική μου κίνηση εν βρασμώ ψυχής. Με προκάλεσαν κι αντέδρασα. Έχω βάλει τελεία και κόκκινη γραμμή. Θα είναι για πάντα ο πατέρας των παιδιών μου" εξομολογήθηκε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά της ευχήθηκε με χιούμορ: "Αθηνά Οικονομάκου, θα γίνει σλόγκαν", κάνοντας έτσι μια έμμεση αναφορά στη νέα σχέση της ηθοποιού μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)