Celebrity

13 Ιουνίου 2024 11:44

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: "Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρέθηκε πιο εντυπωσιακή από μένα μπράβο του"

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: "Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρέθηκε πιο εντυπωσιακή από μένα μπράβο του"

-

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ αποκάλυψε πως στο μέλλον σχεδιάζει να σβήσει το τατουάζ που έχει κάνει με το όνομά του.

Παράλληλα απάντησε και για τις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τους δείχνουν να διασκεδάζουν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αλλά σε διαφορετική παρέα.

"Είμαι μια χαρά, έχω την υγεία μου, τα παιδάκια μου, είναι όλα τέλεια. Για μένα έχει τελειώσει, το θέμα είναι πλέον μεταξύ των δικηγόρων μας. Η ανάρτησή μου ήταν μια έκρηξη θυμού μετά από τόσους μήνες υπομονής. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ θέλω να είναι καλά και τα παιδιά μου και εκείνος. Οι φωτογραφίες που ήμασταν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί ήταν από τις 25 Μαίου, απλά κυκλοφόρησαν τώρα. Ήταν πολύ πριν όλο αυτό το ξέσπασμα.

Ο πρώην σύζυγός μου είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρέθηκε πιο εντυπωσιακή από μένα μπράβο του. Καλά να είναι, δεν έχει βγει βέβαια ακόμη το διαζύγιο. Αφού μπορεί και το κάνει, μπράβο του. Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να σβήσω το τατουάζ που έχω με το όνομα του πρώην συζύγου μου" είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)