Celebrity

10 Ιουνίου 2024 13:31

Πύρρος Δήμας: Η ανάρτηση μετά τις Ευρωεκλογές 2024 και το μήνυμα - "Θα συνεχίσω να είμαι ο Πύρρος όλων των Ελλήνων"

Πύρρος Δήμας: Η ανάρτηση μετά τις Ευρωεκλογές 2024 και το μήνυμα - "Θα συνεχίσω να είμαι ο Πύρρος όλων των Ελλήνων"

-

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των Ευρωεκλογών 2024, ο Πύρρος Δήμας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Πύρρος Δήμας ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατίας ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεχθεί.  

Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα

«Ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι που τελειώνει εδώ. Είχα όμως την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Ήταν μία εμπειρία που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να είμαι ο Πύρρος όλων των Ελλήνων.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που ήρθαν όλοι εθελοντικά και συμμετείχαν στην προσπάθεια. Στέλνω τις θερμότερες ευχές μου στους 21 ευρωβουλευτές που θα μας εκπροσωπήσουν την επόμενη πενταετία στη Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουν το καλύτερο για την πατρίδα μας», έγραψε ο Πύρρος Δήμας.

Δείτε την ανάρτησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)