Exclusive

Χθες 20:31

Αποκλειστικό βίντεο! Μίμης Πλέσσας: Απούσα η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, από την πρεμιέρα του αφιερώματος στο Παλλάς - Το μήνυμά της

Αποκλειστικό βίντεο! Μίμης Πλέσσας: Απούσα η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, από την πρεμιέρα του αφιερώματος στο Παλλάς - Το μήνυμά της

-

Λίγες ημέρες πριν τα γενέθλιά του και πριν σβήσει τα 100 του κεράκια, ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή.

Ο θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος, τον αποχαιρέτησαν στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Μια ημέρα μετά την κηδεία και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης, 10 Οκτωβρίου, ξεκίνησε στο θέατρο Παλλάς το μεγάλο αφιέρωμα για τον Μίμη Πλέσσα.

Ο Γιώργος Βάλαρης με αυτό το επετειακό αφιέρωμα αποχαιρετά με ιδιαίτερη συγκίνηση τον Μίμη Πλέσσα, μέσα από τα μοναδικά και διαχρονικά του τραγούδια, που γαλούχησαν γενιές Ελλήνων με τη συμμετοχή κορυφαίων ερμηνευτών, τραγουδιστών και ηθοποιών, πολυμελή ζωντανή ορχήστρα και μαέστρο τον Αντώνη Γούναρη.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως 20 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως το εν λόγω αφιέρωμα είχε προγραμματιστεί για τα γενέθλια του Μίμη Πλέεσα, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν μετά τον θάνατό του.

Δείτε επίσης! Μίμης Πλέσσας: Θλίψη στην κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη

Μίμης Πλέσσας - Το μήνυμα της Λουκίλας Καρρέρ στην πρεμιέρα του αφιερώματος

Στην έναρξη του μεγάλου αυτού αφιερώματος για τον Μίμη Πλέσσα, ο Γιώργος Βάλαρης ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς και διάβασε στο κοινό ένα μήνυμα της συζύγου του μουσικοσυνθέτη, Λουκίλας Καρρέρ, η οποία δεν έδωσε το "παρών".

«Και αν δεν πρόλαβε να σβήσει 100 κεράκια στη σκηνή του Παλλάς, ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, είμαι σίγουρη ότι θα καμαρώνει εκεί ψηλά κάθε λεπτό. Κάθε ερμηνεία αυτών των τιμητικών παραστάσεων. Άλλωστε, τις περίμενε με λαχτάρα. Μεγάλη λαχτάρα! Καλή επιτυχία φίλες και φίλοι. Σας ευχαριστώ όλους τους συντελεστές και όλο τον κόσμο που είστε εδώ να τιμήσετε τον Μίμη. Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα», ήταν το μήνυμα της Λουκίλας Καρρέρ που διάβασε ο Γιώργος Βάλαρης.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του FTHIS.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)