Κοινωνία

22 Αυγούστου 2024 19:14

Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο οδηγός που κατηγορείται για βιασμό υπαλλήλου σε απορριμματοφόρο

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να πάρει τον δρόμο των φυλακών. Τι ισχυρίστηκε ο ίδιος για το περιστατικό.

Πειραιάς: Προφυλακιστέος ο οδηγός που κατηγορείται για βιασμό υπαλλήλου σε απορριμματοφόρο
-

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Πειραιά που κατηγορείται ότι βίασε συνάδελφό του μέσα στο όχημα στο Πέραμα την περασμένη Τρίτη (20/8). O 48χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 44χρονης, ο 48χρονος την έγδυσε και την βίαζε για ένα τέταρτο μέσα στο απορριμματοφόρο.

Ο άνδρας αποδέχτηκε την ερωτική συνεύρεση με την 44χρονη καταγγέλλουσα αλλά αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, λέγοντας πως δεν πρόκειται για βιασμό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου έλαβε προθεσμία για να περάσει ξανά σήμερα την πόρτα του Α’ Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Επίσης, παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 44χρονης, καθώς και η έρευνα στο όχημα για στοιχεία.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ο εφιάλτης της υπαλλήλου ξεκίνησε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, 20 Αυγούστου 2024.

Συγκεκριμένα στις 03:45, ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης και η 44χρονη γυναίκα βρίσκονταν μαζί στο όχημα στη λεωφόρο Σχιστού, στη περιοχή του Σκαραμαγκά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην έκθεση« Σε ανωτέρω τόπο και χρόνο, ο συλληφθείς, έγδυσε την 44χρονη παθούσα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις και σε συνουσία, παρά τη θέλησή της, κατά το χρόνο που εργάζονταν από κοινού σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά». Αφού ολοκλήρωσε την πράξη του, ο οδηγός "πέταξε" την γυναίκα στον δρόμο και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομική καταγραφή, «στις 04:24 της 20-08-2024, αστυνομικοί του Τ.Α. Καμινίων έλαβαν εντολή από το Κ.Α.Δ. να μεταβούν στον Πειραιά, όπου η παθούσα περίμενε για να καταγγείλει το περιστατικό και να υποδείξει τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη στις 05:45 της 20-08-2024». Ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι είχε συνεύρεση με την παθούσα, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού. Η αστυνομία προχώρησε σε εξονυχιστική έρευνα στην καμπίνα του απορριμματοφόρου

Για τη 44χρονη διατάχθηκε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ πραγματοποιήθηκε λεπτομερής έρευνα στην καμπίνα του απορριμματοφόρου από ειδικό συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της 20-08-2024 ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, όπου διατάχθηκε η εκ νέου προσαγωγή του την Πέμπτη 22-08-2024 στο Α' Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

UEFA: Το ρεκόρ του αγώνα Άγιαξ - Παναθηναϊκός

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος πλοίου - Σήκωσε την μπουκαπόρτα ενώ επιβιβαζόταν ΙΧ (βίντεο)

Κορονοϊός: 4 θάνατοι την ημέρα στην Ελλάδα - Δεκάδες οι διασωληνωμένοι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)