Celebrity

Σήμερα 10:15

Αλέξης Κούγιας - Απόστολος Λύτρας: Η συνάντηση έξω από τα δικαστήρια και ο διάλογος on camera

Αλέξης Κούγιας - Απόστολος Λύτρας: Η συνάντηση έξω από τα δικαστήρια και ο διάλογος on camera

-

Ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες μετά από περίπου 3 ολόκληρους μήνες. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε για τον ποινικολόγο να αποφυλακιστεί με όρους και να δικαστεί για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση και όχι για κακούργημα, αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Από τους πρώτους που είχαν σχολιάσει ως υπερβολική τη δίωξη που ασκήθηκε στον Απόστολο Λύτρα, ήταν ο Αλέξης Κούγιας, αφού όπως είχε πει, του "ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα, ενώ ήταν πλημμέλημα".

Ο Απόστολος Λύτρας και ο Αλέξης Κούγιας συναντήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου σε καφέ, έξω από τα δικαστήρια και μάλιστα είχαν μια εγκάρδια συνομιλία.

Η κάμερα του "Πρωινού" και ο Γιάννης Μαλλιαρός ήταν εκεί, ενώ όπως βλέπουμε, όταν ο Αλέξης Κούγιας είδε τον Απόστολο Λύτρα τον αγκάλιασε και οι δυο τους είχαν μια εγκάρδια συνομιλία.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Λύτρας σχολίασε: "Αν δεν είχε και ο Αλέξης Κούγιας τη σωστή νομική άποψη, τι να πω; Ο Αλέξης Κούγιας το είπε από τους πρώτους και έπεσε μέσα".

Με τη σειρά του ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε ευγενικά από τον δημοσιογράφο να αποχωρήσει.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)