Κοινωνία

09 Αυγούστου 2024 13:10 Τελευταία ενημέρωση : 09 Αυγούστου 2024 20:16

Σπάρτη: Πατέρας κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του

Τον εφιάλτη ζούσε για πέντε χρόνια η ανήλικη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Τι εντόπισαν οι Αρχές στο κινητό του κατηγορούμενου.

Σπάρτη: Πατέρας κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης κόρης του
-

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής (9.8.2024) στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Ο 40χρονος πατέρας που συνελήφθη για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του, φέρεται να πραγματοποιούσε τις ειδεχθείς πράξεις για περίπου πέντε χρόνια.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Το μικρό κοριτσάκι σύμφωνα με την ΕΡΤ εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ειδήσεις σήμερα:

Τελωνείο Προμαχώνα: Άγριος ξυλοδαρμός 52χρονου έξω από καφετέρια

Τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου: Νεκρός ο οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συνεχείς οι αναζωπυρώσεις – τεράστιες οι καταστροφές

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)