Αθλητικά

05 Αυγούστου 2024 20:16

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κολυμβήτρια αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό “για λόγους συμπεριφοράς”

Η διαδικασία της αποβολής της νεαρής παραγουανής αθλήτριας και τα υπονοούμενα σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος συναλθητών της.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κολυμβήτρια αποβλήθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό “για λόγους συμπεριφοράς”
-

Η κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο,από την Παραγουάη, απομακρύνθηκε από το Ολυμπιακό Χωριό με την αιτιολογία ότι «δημιούργησε ακατάλληλο περιβάλλον και επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά στη διάρκεια της παραμονής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Την Κυριακή 4 Αυγούστου, η γενική διευθύντρια της Ολυμπιακής Επιτροπής της Παραγουάης Λαρίσα Σέρερ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η παρουσία της κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο, έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, με αποτέλεσμα η 20χρονη να φύγει από το σπίτι που έμεναν όλοι μαζί στο Παρίσι.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, για τους ακριβείς λόγους που οδήγησαν τόσο στην απομάκρυνσή της από το Παρίσι, όσο και από την κολύμβηση γενικότερα, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση, λίγες μέρες πριν. Πάντως, το TMZ χρησιμοποίησε ως τίτλο για το συγκεκριμένο θέμα «Λουάνα Αλόνσο: Πολύ καυτή για τους Αγώνες».

Η Αλόνσο ετοίμασε τις βαλίτσες της για να φύγει, αλλά επέστρεψε την επόμενη μέρα, σαν να βρισκόταν σε διακοπές. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του TMZ, η Σέρερ μπερδεύτηκε με την επιστροφή της αθλήτριας και της είπε αμέσως να φύγει.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Εμμανουηλίδου προκρίθηκε στον προημιτελικό των 200μ

Ιράν: ΝΟΤΑΜ για αλλαγή των πτήσεων

 Ναύπακτος: Σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη για παρενόχληση ανήλικης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)