Celebrity

Σήμερα 11:50

FY: Έμαθε on camera ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει πατέρας - "Για το παιδί του;"

FY: Έμαθε on camera ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει πατέρας - "Για το παιδί του;"

-

Στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Weekenders" μίλησε ο FY, με αφορμή την παρουσία του στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Ο γνωστός τράπερ, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη σύντροφό του Αλεξία Κεφαλά, αλλά και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μάλιστα, ο FY δεν έκρυψε την έκπληξή του όταν ενημερώθηκε on camera ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον οποίο συνεργάστηκε, θα γίνει πατέρας σε λίγο καιρό.

Δείτε επίσης! Αποκλειστικό βίντεο! FY: Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, Αλεξία, κατά τη διάρκεια του Colourday Festival

«Έχουμε ξεκινήσεις τις προετοιμασίες του γάμου. Εγώ και η Αλεξία γνωρίζουμε το πότε. Με την Αλεξία που είμαστε τόσα χρόνια μαζί, δεν έχει διαφορά τώρα που παντρευόμαστε», ανέφερε αρχικά ο FY.

Στη συνέχεια, όταν ο τράπερ ρωτήθηκε αν ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό που σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας, καθώς η Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος, είπε έκπληκτος:«Για το παιδί του; Να του ζήσει, δεν είχα ιδέα. Κωνσταντίνε να σου ζήσει. Γερό να είναι, τυχερό. Δεν ξέρω αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Εύχομαι να πάρει όλα τα  καλά και από τους δυο γονείς. Δεν είχα ιδέα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)