Κοινωνία

06 Ιουλίου 2024 19:41 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουλίου 2024 20:24

Παναγιώτης Στάθης: Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό

Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στα ίχνη του για τη δολοφονία του τοπογράφου. Τι τον «πρόδωσε», τι ερευνάται ακόμα

Παναγιώτης Στάθης: Συνελήφθη ο 44χρονος για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό
-

Στη σύλληψη του 44χρονου υπόπτου, ο οποίος προσήχθη σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη έξω από την τεχνική εταιρεία στην οποία ήταν συνέταιρος στο Ψυχικό, προχώρησαν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα σκληρό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στην Ευελπίδων.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του χθες στη ΓΑΔΑ από περιοχή της Αθήνας καθώς είχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνδρας αυτός, ελληνικής καταγωγής, μπήκε στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 54χρονου μετά από ενδείξεις που βρέθηκαν από την ανάλυση του κινητού του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ καθώς όσα βρέθηκαν εκεί «φώτισαν» πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 οι Αρχές εξετάζουν και ομοιότητες της δολοφονίας αυτής με αυτή του δημοσιογράοφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία

Ο 44χρονος έχει κατηγορηθεί για ληστείες σε επαρχιακές πόλεις, για ξυλοδαρμούς και για εκβιάσεις καταστηματαρχών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έρευνα διενεργήθηκε στο σπίτι του 44χρονου, καθώς και της συντρόφους του.

Σημειώνεται ότι έχουν κατασχεθεί τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο προσαχθέντων, αλλά και οι ηλεκτρονικές συσκευές που βρέθηκαν στο σπίτι του υπόπτου, προκειμένου να δουν αν είχε επαφές με πρόσωπα από τη Μύκονο ή έγκλειστα στις φυλακές.

Ακόμα, αναμένεται να ζητηθεί και άρση απορρήτου, προκειμένου να διερευνηθεί το στίγμα που εξέπεμπε το κινητό του τηλέφωνο, τις κρίσιμες ώρες κατά τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία

Πώς έγινε το συμβάν

Όλα έγιναν λίγα λεπτά πριν τις 09:00 το πρωί, όταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού πλησίασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό.

Ξαφνικά, ο οδηγός της μηχανής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ενα αυτοκίνητο, το οποίοανήκε στον συνέταιρό του.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας περισυνέλεξαν περίπου 20 κάλυκες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 8 σφαίρες βρήκαν τον 34χρονο.


Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Ανακύκλωση υφασμάτων: Νέα χημική μέθοδος φέρνει “επανάσταση” (εικόνες)

Απάτη: “Βοηθός λογιστή” άρπαξε μεγάλο ποσό από γιατρό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)