Κόσμος

20 Αυγούστου 2024 15:56

Φρίκη στην Βρετανία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου γυναίκα και ασέλγησε στο άψυχο σώμα της

Ο Juska, ο οποίος ήταν γνωστός στο θύμα, παραμένει υπό κράτηση αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και για τη διάπραξη σεξουαλικής πράξης με νεκρή γυναίκα. Τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο

Φρίκη στην Βρετανία: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου γυναίκα και ασέλγησε στο άψυχο σώμα της
-


Ένας άνδρας κατηγορήθηκε για τον φόνο γυναίκας και για το ότι έκανε σεξ με το πτώμα στο Κεντ της Βρετανίας. Ο 20χρονος Ernestas Juska συνελήφθη μετά τις αναφορές για φασαρία σε οικία στην οδό Χέντερσον, στο Ντάρτφορντ, στις 06:50 το πρωί του Σαββάτου, 17 Αυγούστου. Οι κάτοικοι της «ήσυχης» -μέχρι πρότινος- γειτονιάς, μίλησαν για το σοκ που υπέστησαν, όταν συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί στον δρόμο τους που μετατράπηκε σε τόπο εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα με τραύματα που παρέπεμπαν σε επίθεση με μαχαίρι. Δυστυχώς, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σημείο. Ο Juska, ο οποίος ήταν γνωστός στο θύμα, παραμένει υπό κράτηση αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και για τη διάπραξη σεξουαλικής πράξης με νεκρή γυναίκα. Ο κατηγορούμενος πρόκειται να παρουσιαστεί σήμερα στο Δικαστήριο Μεσβέι.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι άκουγαν σειρήνες καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου. Ένα ελικόπτερο αεροδιακομιδής έφτασε επίσης στο σημείο, ενώ άνθρωποι του εγκληματολογικού με προστατευτικές στολές μπήκαν στην οικία. Ένας γείτονας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε: «Δεν περιμένεις κάτι τέτοιο στην πόρτα σου. Είναι μεγάλο γεγονός. Νομίζω ότι η αστυνομία θα είναι εδώ όλη την ημέρα. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή αναστάτωση».

Ένας άλλος κάτοικος, μιλώντας για τους ερευνητές του εγκληματολογικού, πρόσθεσε: «Φορούσαν μπλε γάντια και λευκές στολές. Υπάρχουν γύρω στους έξι ερευνητές εκεί. Δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά περιπολικά να κατεβαίνουν το λόφο. Γεννήθηκα στο Ντάρτφορντ και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

«Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα εδώ γύρω. Το βλέπεις στις ειδήσεις αλλά ποτέ δεν περιμένεις να συμβεί δίπλα σου», σχολίασε στην Kent Online ο Σον Γκριν, οδηγός ταξί, ο οποίος ζει στη συγκεκριμένη οδό εδώ και πέντε χρόνια. «Είναι σοκαριστικό. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα» πρόσθεσε.

Ο Κρις Καρ, επίσης κάτοικος του Ντάρτφορντ και γείτονας του Γκριν, συμφώνησε μαζί του. «Κάποτε ήταν μια ωραία συνοικία, αλλά τώρα γίνεται λίγο επικίνδυνη. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν συνήθως σε αυτόν τον δρόμο, είναι ήσυχος. Απλά δεν το περιμένεις».

Ο Τζιμ Ντίκσον, βουλευτής του Ντάρτφορντ, δήλωσε: «Οι σκέψεις μου είναι με το θύμα και όλους όσοι επηρεάστηκαν από το τραγικό περιστατικό αυτού του πρωινού στο Temple Hill. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αστυνομία για την άμεση αντίδρασή της και να ενθαρρύνω οποιονδήποτε έχει σχετικές πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί τους».

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Κεντ δήλωσε το Σαββατοκύριακο: «Ένας άνδρας συνελήφθη με την υποψία του φόνου μετά από ένα περιστατικό στο Ντάρτφορντ, του Κεντ. Οι αστυνομικοί έφτασαν μαζί με συναδέλφους από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Νοτιοανατολικής Ακτής και μια γυναίκα βρέθηκε με τραύματα που παρέπεμπαν σε μαχαιριές. Ήταν νεκρή στο σημείο. Ένας άνδρας στα 20 του, ο οποίος ήταν γνωστός στο θύμα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση».

Η δημοτική σύμβουλος Κέλι Γκρέχαν, δήλωσε το Σάββατο ότι ενημερώθηκε για ένα «πολύ σοβαρό περιστατικό» και ζήτησε από τους πολίτες να μην κάνουν εικασίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυάγιο - Σικελία: Αγνοείται και ο Πρόεδρος της Morgan Stanley (εικόνες)

Τήλος - “Ιωνάς”: Συγκινεί ο λιμενικός που διέσωσε το 50 ημερών προσφυγόπουλο (εικόνες)

Χαλκιδική - Θάνατος 19χρονου: Το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)