Celebrity

20 Αυγούστου 2024 22:58

Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις στα social media για τα φιλιά στο στόμα με τον γιο της! "Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα πάει σύννεφο"

Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις στα social media για τα φιλιά στο στόμα με τον γιο της! "Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα πάει σύννεφο"

-

Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τον γιο της στα social media.

Η γνωστή influencer που έγινε πρώτη φορά μανούλα τον Γενάρη του 2023 βιώνει στιγμές ευτυχίας αφού ο μικρός, Πάρης της έχει «κλέψει την καρδιά»!

Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Αυγούστου, η Ιωάννα Τούνη έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε μια σειρά από τρυφερά στιγμιότυπα με τον γιο της.

Σε ένα από αυτά φαίνεται να φιλάει στο στόμα τον γιο της σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Μια ακόμη χαζομαμά, ερωτευμένη με τον γιο της. P.S: συμπεθέρες μου έχει λίγες ημέρες που ο Πάρης μου δίνει φιλάκια στο στόμα…καταλαβαίνετε πως λιώνω».

Η στιγμή αυτή ανάμεσα σε μητέρα και γιο ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στους ακόλουθούς της οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν την συγκεκριμένη πράξη.

Πολλοί έγραψαν πως πρόκειται για πράξη παραβίασης των προσωπικών ορίων του παιδιού, ότι μπορούν να μεταδοθούν μικρόβια αλλά και να αναπτυχθούν Οιδιπόδεια συμπλέγματα.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με σχόλια που δέχτηκε σε βίντεό της - "Εσύ ξέρεις καλύτερα από ταρίφες"

Δείτε μερικά από τα σχόλια που της έγραψαν κάτω από την φωτογραφία:

τούνη

τούνη

τούνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)