Αθλητικά

30 Μαΐου 2024 07:43

Κατσούρης - Ολυμπιακός: Παίκτες κατέθεσαν στεφάνι στο σημείο της δολοφονίας του (βίντεο)

Συγκινητική ενέργεια από την ομάδα του Πειραιά, η οποία λίγο πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο, απέτισε φόρο τιμης στον αδικοχαμένο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Κατσούρης - Ολυμπιακός: Παίκτες κατέθεσαν στεφάνι στο σημείο της δολοφονίας του (βίντεο)
-

Σε μια συγκινητική ενέργεια δημόσιας έμπρακτης καταδίκης της οπαδικής βίας προχώρησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Τετάρτη, λίγο πριν από το μεγάλο τελικό του Europa Conference League στον οποίο “κατόρθωσαν το ακατόρθωτο” φέρνοντας σκορ 1-0 και κατακτώντας τον μεγάλο ευρωπαϊκό τίτλο, καθώς αντιπροσωπεία τους κατέθεσε στεφάνι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκανς ο άτυχος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσούρης.

Λίγο πριν τις 20:00 η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε με πούλμαν την πορεία της από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με προορισμό το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πούλμαν κατευθύνθηκε προς το Δέλτα Φαλήρου και στη συνέχεια ξεκίνησε εισήλθε στον οδικό άξονα Πειραιώς – Αθηνών – Θεσσαλονίκης (λεωφόρο Κηφισού), εκτελώντας την ακριβή πορεία την οποία είχε σχεδιάσει η Ελληνική Αστυνομία.

Λίγο πριν φτάσει στο γήπεδο, η αποστολή κατέθεσε λουλούδια και στεφάνι στο σημείο δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Αποθέωση στον Πειραιά και ερυθρόλευκοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Conference League (εικόνες)

Πανελλαδικές 2024: “Πρεμιέρα” σήμερα για τα ΕΠΑΛ

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: “Καταπέλτης” ο Συνήγορος του Πολίτη κατά της ΕΔΕ της ΕΛΑΣ (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)