Κόσμος

20 Ιουνίου 2024 20:22

Γυναικοκτονία: Μεγιστάνας δολοφόνησε την σύζυγό του για τα... sms στο κινητό της

Τα τρία μικρά παιδιά του ζευγαριού βρίσκονταν στο σπίτι της οικογένειας, στην Τουρκία, όταν ο πατέρας τους σκότωσε την μητέρα τους, πριν προβεί σε αυτοχειρία.

Γυναικοκτονία: Μεγιστάνας δολοφόνησε την σύζυγό του για τα... sms στο κινητό της
-

(πηγή εικόνας: blesk.cz)

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια Victoria Vera Blyth δολοφονήθηκε από τον Βρετανό επιχειρηματία σύζυγό της David Thomas Blyth στο σπίτι τους στην Τουρκία.

Ο δράστης αυτοκτόνησε αμέσως μετά.

Ο μεγιστάνας του πετρελαίου πυροβόλησε και σκότωσε την 40χρονη, αφού φέρεται να τσακώθηκαν για κάποια sms στο κινητό της.

Ο Blyth ήταν μεγιστάνας του πετρελαίου, ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας ASG Inspection και είχε τρία παιδιά με τη σύζυγό του, η οποία παρουσίαζε το Morning Show στον τηλεοπτικό σταθμό Europe 2.

Τα τρία παιδιά, ηλικίας 4, 10 και 14 ετών, φέρεται να βρίσκονταν στο σπίτι την στιγμή της δολοφονίας.

Τουρκία - δολοφονία - μεγιστάνας

(πηγή εικόνας: Facebook)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έζησε μαζί στην Πράγα για αρκετά χρόνια πριν μετακομίσει στην Τουρκία αφού η δουλειά του Blyth τον οδήγησε στη Μέση Ανατολή.  Η Victoria γεννήθηκε στη Νότια Αφρική  και μετακόμισε στην Τσεχία με την οικογένειά της. Σπούδασε μουσική στο πανεπιστήμιο και έγινε διάσημη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2004.

Αφιέρωσε επίσης μεγάλο μέρος του χρόνου της σε φιλανθρωπικό έργο, δουλεύοντας στην τσεχική οργάνωση Velvet Smile, η οποία βοηθά στη «βελτίωση της ποιότητας ζωής για οικογένειες ασθενών και παιδιών με αναπηρία και θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Τουρκία - δολοφονία - μεγιστάνας

(πηγή εικόνας: Instagram)

Η Victoria ίδρυσε επίσης την DazSpor, που διοργανώνει αγώνες τρεξίματος σε όλη την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένου ενός ημιμαραθωνίου στην πρωτεύουσα της χώρας.  Η φιλανθρωπική οργάνωση ανέφερε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο της ιδρύτριας του DazSpor, Victoria Blyth».

Η αδελφή της, Αλεξάνδρα, έγραψε ένα αφιέρωμα στην αδερφή της στο Instagram και αποκάλυψε ότι η οικογένειά της είχε μόλις πρόσφατα θάψει τον πατέρα τους.

Η ανάρτηση έγραφε: «Με βαθιά λύπη και πόνο πρέπει να ανακοινώσω ότι η αγαπημένη και όμορφη αδερφή μου, η λιακάδα της ζωής μας που μας έφερε τόση χαρά, με το γέλιο, το θετικό της πνεύμα, την ορμή και την ενέργειά της, μας άφησε για πάντα.  Σας παρακαλώ, σας ικετεύω όλους, δώστε μας χρόνο για χάρη των παιδιών. Η οικογένειά μου περνάει μια πολύ δύσκολη στιγμή γιατί έχασε και τους δύο γονείς. Πρόσφατα θάψαμε τον πατέρα μας και τώρα την αδερφή και τον κουνιάδο μας και χρειαζόμαστε χρόνο για να συνέλθουμε, αλλά κυρίως πρέπει να είμαστε εδώ για τα παιδιά. Εκτιμούμε πραγματικά τα όμορφα μηνύματά σας, αλλά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς χρειαζόμαστε χρόνο για να αναπνεύσουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνδυνος πυρκαγιών - Κικίλιας: Η Αττική σε “κόκκινο συναγερμό” την Παρασκευή

ΝΑΤΟ: Ο Μαρκ Ρούτε θα είναι ο επόμενος γενικός γραμματέας

Αντετοκούνμπο: Θέλω να νιώσω το συναίσθημα των Ολυμπιακών Aγώνων με την Εθνική μπάσκετ (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)