Τεχνολογία

02 Ιουλίου 2024 15:41

Τουρκία – Μετρό Σμύρνης: 11 τραυματίες σε ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα (βίντεο)

Ο ένας μετά τον άλλον οι επιβάτες άρχισαν να χάνουν τη νισορροπία τους και να πέφτουν κάτω, όταν ξαφνικά και απροειδοποίητα η κυλιόμενη σκάλα άλλαξε φορά.

Τουρκία – Μετρό Σμύρνης: 11 τραυματίες σε ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα (βίντεο)
-

Πλάνα από ατύχημα στις κυλιόμενες σκάλες στο μετρό της Σμύρνης, στο οποίο τραυματίστηκαν 11 άνθρωποι, ήρθαν στη δημοσιότητα την Τρίτη 02.07. Το περιστατικό συνέβη χθες Δευτέρα 01.07 το πρωί στην κυλιόμενη σκάλα στην έξοδο από το σταθμό «Ucyol», στην περιοχή Konak. Η κυλιόμενη σκάλα ξαφνικά άλλαξε κατεύθυνση κίνησης ενώ αρκετοί πολίτες ήταν ήδη επάνω. Στα πλάνα της κάμερας ασφαλείας φάνηκε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις σκάλες έχασαν την ισορροπία τους και άρχισαν να πέφτουν.

Οι γύρω έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες. Σύμφωνα με την τουρκική ενημερωτική ιστοσελίδα trthaber.com, 11 ελαφρά τραυματισμένοι πολίτες μεταφέρθηκαν στα γύρω νοσοκομεία από ιατρικές ομάδες για τις πρώτες βοήθειες. Οι τραυματίες πήραν εξιτήριο μετά τη νοσηλεία τους.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται. Αντίστοιχο ατύχημα είχε σημειωθεί στον ίδιο σταθμό τον περασμένο Δεκέμβριο και είχαν τραυματιστεί 5 άτομα.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία: Η στιγμή των πυροβολισμών (ντοκουμέντο)

Νοσοκομείο Καβάλας: Αποζημίωση 200000 ευρώ σε ασθενή για ψυχική οδύνη

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες, αστραπές και χαλάζι

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos