Celebrity

02 Ιουλίου 2024 20:40

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συμμετείχε μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά στο βίντεο κλιπ των Coldplay στο Ηρώδειο (Φωτογραφίες)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Συμμετείχε μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά στο βίντεο κλιπ των Coldplay στο Ηρώδειο (Φωτογραφίες)

-

Κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Feels Like I'm Falling in Love» των Coldplay από το νέο τους άλμπουμ «Moon Music», το οποίο γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

Ύστερα από δύο sold out συναυλίες στις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα κάλεσε τους θαυμαστές του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο.

Περίπου 2.500 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται στις 10 Ιουνίου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπεν Μορ (Ben Mor).

Ανάμεσα στο κοινό ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με καλό της φίλο και συνεργάτη Κώστα Φραγκολιά.

H οικοδέσποινα του «Happy Day», δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το βράδυ της συναυλίας ενώ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τι εμπειρία… Ευχαριστούμε Coldplay».

  Δείτε επίσης - Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τους Coldplay μετά το βίντεοκλιπ στο Ηρώδειο! "Εξαιρετική προβολή της χώρας μας"

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το βίντεο κλιπ των Coldplay στο Ηρώδειο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)