Κοινωνία

12 Ιουνίου 2024 19:03 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιουνίου 2024 20:47

Ηλεία - 11χρονη: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της Βασιλικής (εικόνες)

Βαρύ ήταν το πένθος στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από τον θείο της στην Ηλεία.

Ηλεία - 11χρονη: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της Βασιλικής (εικόνες)
-

Ανείπωτος πόνος, οργή, κι ένα τεράστιο «γιατί», διαγράφονται στα πρόσωπα της οικογένειας και των συγχωριανών της 11χρονης Βασιλικής, που δολοφονήθηκε άγρια από τον 37χρονο θείο της.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, όπου τελέστηκε η κηδεία της.

Η νεκρική πομπή ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (12/6/24) από το σπίτι της Βασιλικής, με μοιρολόγια.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της μικρής που ο 37χρονος θείος της της στέρησε τη ζωή είναι συντετριμμένοι, συμφωνα με το patrisnews.com.

Κηδεια - Ηλεία - 11χρονη

Την ώρα που οι γονείς της και οι κάτοικοι της Μυρτιάς συνόδευαν την 11χρονη Βασιλική στην τελευταία της κατοικία, το σπίτι του 37χρονου δολοφόνου της, παραδινόταν στις φλόγες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ilialive.gr, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η νεκρική πομπή για την κηδεία του άγρια δολοφονημένου κοριτσιού, ξέσπασε φωτιά σε λυόμενη κατοικία, η οποία φέρεται να είναι το λυόμενο που διέμενε ο 37χρονος μαζί με την οικογένειά του.

Κηδεια - Ηλεία - 11χρονη

Ο 37χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία.

Ο 37χρονος δεν είχε δικηγόρο στη διάρκεια της διαδικασίας στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας και αναμένεται να του οριστεί αυτεπαγγέλτως.

Πύργος - δολοφονία 11χρονης - κατηγορούμενος

Σε ό,τι αφορά το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού ο 37χρονος παρέλαβε με αυτοκίνητο την 11χρονη από την Μυρτιά, την μετέφερε σε ερημική αγροτική τοποθεσία στο Καταράχι Ηλείας, προκειμένου να συνευρεθεί μαζί της. Όταν η 11χρονη αντέδρασε στις προθέσεις του 37χρονου, ο τελευταίος, έχοντας ανθρωποκτόνο πρόθεση, την έριξε στο έδαφος και την έπληξε, με αντικείμενο, πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στο λαιμό της, με αποτέλεσμα τον θάνατο της ανήλικης.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έσυρε για περίπου 45 μέτρων τη σορό της 11χρονης και στην συνέχεια την έκρυψε δίπλα σε αποστραγγιστικό αυλάκι, σκεπάζοντάς την με ξερά χόρτα.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του 37χρονου περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας βιασμού.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αμοργός: Συναγερμός για την εξαφάνιση Αμερικανού τουρίστα

Γεραπετρίτης: Η Κυβέρνηση πρέπει να συνδεθεί και πάλι με την κοινωνία

Πατήσια: Φωτιά σε διαμέρισμα – γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)