Παράξενα

02 Οκτωβρίου 2024 23:26

Νότιος Αφρική: Σκότωσαν δυο μαύρες γυναίκες και τις τάισαν στα γουρούνια

Η σοκαριστική δολοφονία, έχει πυροδοτήσει φυλετικές διακρίσεις τη Νότιο Αφρική.

Νότιος Αφρική: Σκότωσαν δυο μαύρες γυναίκες και τις τάισαν στα γουρούνια
-

Σάλος έχει προκληθεί στη Νότια Αφρική εξαιτίας της δολοφονίας δύο μαύρων γυναικών από έναν λευκό αγρότη και δύο εργάτες. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, οι άνδρες τις πυροβόλησαν και μετά τάισαν τις σορους τα γουρούνια.

Πρόκειται για την 45χρονη Μαρία Μαγκάτο και την 34χρονη Λουσία Ndlovu, οι οποίες έψαχναν για τροφή στη φάρμα τον Αύγουστο του 2024. Η φάρμα βρίσκεται στην επαρχία Λιμπόπο της Νοτίου Αφρικής. Έπειτα, οι τρεις άνδρες τις πυροβόλησαν και στη συνέχεια για να ξεφορτωθούν τα πτώματά τους, τα τάισαν στα γουρούνια της φάρμας.

Το δικαστήριο πρόκειται τώρα να αποφασίσει αν θα χορηγήσει εγγύηση στον ιδιοκτήτη της φάρμας τον 60χρονο Zachariah Johannes Olivier, 60 ετών, και στους υπαλλήλους του, τον 19χρονο Adrian de Wet και τον 50χρονο William Musora, οι οποίοι τον βοήθησαν στη δολοφονία.

Οι τρεις άνδρες δεν έχουν κληθεί ακόμη να απολογηθούν στο δικαστήριο, κάτι που θα συμβεί όταν αρχίσει η δίκη σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Οι δράστες αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, επειδή πυροβόλησαν τον σύζυγο της Ndlovu - ο οποίος βρισκόταν μαζί με τις γυναίκες στη φάρμα και επέζησε του πυροβολισμού - καθώς και για κατοχή πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι “πυροβόλησαν” Χάρις και Τραμπ (εικόνες)

Πατέρας Ιωνά Καρούση στον ΑΝΤ1: Ο μοναχογιός μου θυσιάστηκε στην τρέλα του πολέμου (βίντεο)

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Αντιδήμαρχος στο “κάδρο” των ερευνών ως υπαίτιος (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)