Celebrity

Χθες 21:30

Μαρίνα Σάττι: Οι 3 τραγουδιστές που απέρριψε για συνεργασία & το τετραψήφιο νυχτοκάματο που αρνήθηκε

Μαρίνα Σάττι: Οι 3 τραγουδιστές που απέρριψε για συνεργασία & το τετραψήφιο νυχτοκάματο που αρνήθηκε

-

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», και του Πάνου Κατσαρίδη η Μαρίνα Σάττι είναι περιζήτητη στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας αφού μεγάλοι καλλιτέχνες της έχουν προτείνει συνεργασία.

Ωστόσο, όπως είπε ο Πάνος Κατσαρίδης μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού η Μαρίνα Σάττι μοιράζει «όχι» απλόχερα και μάλιστα σε τρία πολύ μεγάλα ονόματα.

Μαρίνα Σάττι – Τα 3 νυχτερινά σχήματα που την διεκδίκησαν αλλά αρνήθηκε

Της έγινε πρόταση να εμφανιστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρού και πέραν των διαπραγματεύσεων με τις δισκογραφικές, επικοινώνησε και ο ίδιος μαζί της, ενώ το νυχτοκάματο που της πρότειναν ήταν της τάξης των 8.000€.

Η Μαρίνα Σάττι ωστόσο αρνήθηκε με ευγένεια να εμφανιστεί μαζί του.

Δείτε επίσης - Μαρίνα Σάττι: Η έντονη ενόχλησή της σε ερωτήσεις ρεπόρτερ! "Αυτό που συμβαίνει τώρα με κάνει να νιώθω αμήχανα"

Το δεύτερο «όχι» ήταν στην Άννα Βίσση, η οποία πρότεινε στη Μαρίνα Σάττι να κάνει μία guest συμμετοχή και να λένε ορισμένα ντουέτα αλλά και πάλι η Μαρίνα Σάττι ήταν αρνητική.

Και η Πάολα όμως εισέπραξε ένα μεγάλο «όχι» από την νεαρή τραγουδίστρια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Mega, η Άννα Βίσση δεν έχει «παραδώσει τα όπλα» και συνεχίζει να διεκδικεί τη συνεργασία της με τη Μαρίνα Σάττι.


 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)