Πολιτισμός

Σήμερα 08:39

ΕΙΗΕΑ: Συνέδριο "Εφημερίδες 2025" με εκλεκτούς ομιλητές

Το 2ο ετήσιο συνέδριο της, για την κατάσταση και τις νέες προκλήσεις στον χώρο των έντυπων ΜΜΕ, οργανώνει η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών.

ΕΙΗΕΑ: Συνέδριο "Εφημερίδες 2025" με εκλεκτούς ομιλητές
-

Το 2ο Ετήσιο Συνέδριο με τίτλο «Εφημερίδες 2025», διοργανώνει η Ένωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 10:00, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να εξετάσει σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν τον Τύπο, τόσο στο διεθνές στερέωμα όσο και στην ελληνική πραγματικότητα. 

Μέσω καίριων παρεμβάσεων και ομιλιών ανωτάτων στελεχών ευρωπαϊκών Εκδοτικών Οργανισμών αλλά και συζητήσεων πάνελ με διοικητικά και δημοσιογραφικά στελέχη από την εγχώρια αγορά, το Συνέδριο θα εστιάσει σε ζητήματα στρατηγικής (όπως το αναδυόμενο επιχειρηματικό μοντέλο, οι επενδυτικές προτεραιότητες κ.α.), θέματα παραγωγής και διάθεσης ποιοτικού πρωτογενούς περιεχομένου, ζητήματα επιχειρησιακής και εμπορικής ανάπτυξης αλλά στο νέο θεσμικό πλαίσιο, ειδικά στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου:

Ειδήσεις σήμερα:

“Μπάλντοκ για σένα”: Η επική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη για παρενόχληση σερβιτόρας – “Την αγκάλιασα σαν παιδί μου”

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνω νέο κόμμα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)