Celebrity

Χθες 17:00

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά την ενασχόλησή της με το τραγούδι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά την ενασχόλησή της με το τραγούδι

-

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε ένα εντυπωσιακό σόου φορώντας λευκά εσώρουχα, ζαρτιέρες, ψηλοτάκουνα και ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εισέπραξε κάποια αρνητικά σχόλια μετά την ενασχόληση της με το τραγούδι και μιλώντας στην εκπομπή του Alpha απάντησε σε όσους την κατακρίνουν.  

Διαβάστε επίσης! Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Θα ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι, κάνω μαθήματα φωνητικής"

«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Έχω σίγουρα πολύ άγχος, γιατί είναι η πρεμιέρα μας επιτέλους. Την περιμέναμε τόσο καιρό. Τα αρνητικά σχόλια είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν μπορώ να σου πω ότι τα φοβάμαι. Είμαι προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα υπάρχουν και αρνητικά και θετικά. Οπότε κρατάμε τα θετικά.

Εντάξει, υπήρχαν προτάσεις και στο παρελθόν, ιδιαίτερα μετά το J2US. Δεν το είχα σκεφτεί τόσο σοβαρά είναι η αλήθεια, δεν ήταν ο πρώτος μου στόχος. Νομίζω ότι τώρα μου ταίριαξε, είναι ακριβώς στο στοιχείο μου. Είναι μουσικοθεατρικό το συγκεκριμένο σόου και μου ταίριαξε. Είναι σαν ένας ρόλος, έτσι το έχω στο μυαλό μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)