Celebrity

Σήμερα 14:40

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια αναφορά στον σύζυγό του & οι ευχές της Ευγενίας Δημητροπούλου για τον γάμο τους

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η δημόσια αναφορά στον σύζυγό του & οι ευχές της Ευγενίας Δημητροπούλου για τον γάμο τους

-

Μια δημόσια αναφορά στον σύζυγό του, έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος το μεσημέρι της Δευτέρας 21/10, μέσα από την εκπομπή "Πρωίαν σε είδον", στην οποία ήταν καλεσμένη η Ευγενία Δημητροπούλου.

«Θυμάμαι ότι όταν είχε γεννηθεί ο γιος μου, αμέσως μου ήρθε η πρόταση να κάνω την Πρισίλα στο θέατρο Μπάντμιντον, και το έκανα. Τον έπαιρνα στο καρότσι -ήταν έξι μηνών- και τον άφηνα επάνω στις…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια, χαμογελώντας, διευκρίνησε: «όχι μόνο του, με τον Βαγγέλη», εννοώντας τον σύζυγό του.

Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ευγενία Δημητροπούλου και του ευχήθηκε: «Να ζήσετε!». «Ευχαριστώ», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ολοκλήρωσε την περιγραφή του λέγοντας: «Τον άφηνα επάνω στις κερκίδες και καθόταν μέσα στο καρότσι και κοίταγε».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου, τον σύντροφό του στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ο σύντροφός του, προχώρησαν στο επόμενο βήμα στη σχέση τους μετά από πολλά χρόνια, ενώ η είδηση έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής Buongiorno, όπου ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας σχολίασε το γεγονός: «Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου να τους παντρέψω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)