Κοινωνία

Σήμερα 16:54

Τροχαίο με πολύτεκνο γιατρό: Τον πήγαν νεκρό στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μητέρα του

Η τραγική ειρωνεία της ήδη μεγάλης τραγωδίας με τον θάνατο του πατέρα τεσσάρων παιδιών μετά την εφημερία του στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Τροχαίο με πολύτεκνο γιατρό: Τον πήγαν νεκρό στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η μητέρα του
-

Τραγικές λεπτομέρειες της ήδη μεγάλης τραγωδίας του θανάτου ενός γιατρού, πατέρα τεσσάρων παιδιών μετά την εφημερία του στο Νοσοκομείο Λαμίας αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο 47χρονος χειρουργός έχασε τη ζωή του, επιστρέφοντας από μία δύσκολη εφημερία, λόγω του ότι είχαν σημειωθεί επεισόδια στις φυλακές Δομοκού και είχαν γεμίσει τα Επείγοντα με τραυματίες. Μάλιστα, ενώ η εφημερία του είχε τελειώσει στις 9 το πρωί, εκείνος έμεινε μέχρι το μεσημέρι να περιθάλπει τους ασθενείς.

Ένας 84χρονος οδηγός που παραβίασε STOP εμβόλισε τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να ο γιατρός να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι, στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε η σορός του, νοσηλευόταν η μητέρα του και συνοδός της ήταν η σύζυγός του και νύφη της.

Όπως μάλιστα καταγγέλλει ο Μ.Γιαννάκος, η σύζυγος του εκλιπόντος είναι και η ίδια γιατρός, στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και εκείνη κατοικεί στην Αθήνα, ενώ εκείνος ζούσε στη Λάρισα.

«Προσπαθούσαν να  κάνει ο ένας εκ των δύο μετάταξη για να είναι μαζί η  οικογένεια, αλλά οι παθογένειες του συστήματος δεν το επέτρεπαν. Έτσι με 4 παιδιά ο εκλιπών  δούλευε  στη Λαμία και  η σύζυγος δούλευε στην  Αθήνα. Κατά τα άλλα προστατεύουμε τις  οικογένειες και λαμβάνουμε μέτρα κατά της υπογεννητικότητας», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε και ο 84χρονος οδηγός, ο οποίος είπε στους γιατρούς πως, μόλις πέρυσι του είχε ανανεωθεί το δίπλωμα.

Η κηδεία του 47χρονου θα γίνει την Κυριακή στον Βόλο, τον τόπο καταγωγής του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τέμπη: Δέντρο έπεσε στον δρόμο (εικόνες)

Γεωργιάδης - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Και οι φαρμακοποιοί υπό έλεγχο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)