Celebrity

Χθες 15:15

Σοφία Βόσσου: "Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου γιατί..."

Σοφία Βόσσου: "Είχα φτάσει 37 κιλά, δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου γιατί..."

-

Τη Σοφία Βόσσου υποδέχτηκε στο πλατό του "Πρωινού" την Πέμπτη (17/10) ο Γιώργος Λιάγκας.

Η τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν έφτασε να ζυγίζει μόλις 37 κιλά.

"Το έχω αφήσει τελείως πίσω, είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος. Όλο αυτό το πράγμα που έβγαλε παραπάνω γνώση των δυνάμεών μου. Κοντά στα δύο χρόνια κράτησε αυτή η περιπέτεια, μαζί με το πρόβλημα στο πόδι, το οποίο κράτησε έξι μήνες. Το άλλο ήταν έναν χρόνο. Είχα φτάσει 37 κιλά από το συρίγγιο αυτό. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, γιατί δεν ένιωσα ότι ήταν η ώρα μου.

Μου λέει ο γιατρός μου «έλα μέσα, πεθαίνεις». Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Του λέω «δεν είναι η ώρα μου ακόμα» και έκατσα σπίτι, μαγείρεψα, ήρθαν όλοι φάγαμε. Εγώ δεν έτρωγα βέβαια, ήμουν με τους ορούς… Στο νοσοκομείο πήγα την άλλη μέρα. Μου έβαλαν αίμα δύο φορές στο νοσοκομείο. Φαντάσου ένας άνθρωπος 37 κιλά, δεν είχα τίποτα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο" αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

Σε ερώτηση για την κόρη της, Ερασμία Μάνου και στο κατά πόσο συμφωνούσε ή διαφωνούσε με τη σχέση της με τον Βασίλη Δημάκη, η Σοφία Βόσσου ξεκαθάρισε: "Η Ερασμία είναι καλά. Είναι του παιδιού μου η ζωή, όχι η δική μου. Εγώ στο παιδί μου θα είμαι πάντα εκεί, γιατί είναι το παιδί μου, έχει βγει από μένα αυτός ο άνθρωπος και πρέπει να το στηρίζω. Ούτε να τον επηρεάζω ούτε να παρεμβαίνω στο κάρμα του και στην πορεία της ζωής του".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)