Celebrity

Σήμερα 11:14

Δημήτρης Σταρόβας: "Έχω χάσει μέχρι στιγμής 38 κιλά - Πάμε τώρα να σας πω τι έπαθα"

Δημήτρης Σταρόβας: "Έχω χάσει μέχρι στιγμής 38 κιλά - Πάμε τώρα να σας πω τι έπαθα"

-

Ανοιχτά για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο "Αρρυθμίες".

Ο γνωστός καλλιτέχνης, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μέχρι στιγμής έχει χάσει 40 κιλά, ενώ περιέγραψε τόσο τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο, όσο και εκείνες στο κέντρο αποκατάστασης.

"Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Πάμε τώρα να σας πω τι έπαθα. Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια και πόδια. Σχεδόν κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, αλλά τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί στην κιθάρα.

Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα. Και εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου, μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος στην κιθάρα ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά" λέει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που προβλήθηκε στο "Πρωινό".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)