Celebrity

15 Οκτωβρίου 2024 17:35

Μαρία Αντωνά: Το μήνυμα λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας της

Μαρία Αντωνά: Το μήνυμα λίγες ώρες μετά την κηδεία της μητέρας της

-

Δύσκολες ώρες βιώνει η Μαρία Αντωνά, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της σε ηλικία 56 ετών.

Η μητέρα της ραδιοφωνικής παραγωγού και παρουσιάστριας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και τελικά έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και βύθισε στη θλίψη τους οικείους της.

Διαβάστε επίσης!  Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Μίλησα με μηνύματα με την Μαρία Αντωνά, άργησε να πάει στον γιατρό η μητέρα της"

Χθες έγινε η κηδεία της μητέρας της Μαρίας Αντωνά στη Θεσσαλονίκη και λίγες ώρες μετά η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια έκανε ένα instastory και ευχαρίστησε αυτούς που της στάθηκαν αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα τόσο όμορφα λόγια σας. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα διαθέσουν έστω και ένα λεπτό από τον χρόνο τους για να σου ευχηθούν κάτι όμορφο και ζεστό ακόμα κι όταν δεν σε γνωρίζουν. Σε έναν τέτοιο κόσμο μας αξίζει όλους να ζούμε», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)