Celebrity

Χθες 20:57

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η νέα ανακοίνωσή της - "Ως μητέρα απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση"

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η νέα ανακοίνωσή της - "Ως μητέρα απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση"

-

Μια νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, λίγες εβδομάδες μετά από εκείνη που είχε εκδώσει για τον χωρισμό της από τον Μίνωα Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, σε δήλωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης 17/10, αναφέρει πως: «Από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (σ.σ. που φέρεται να κατέθεσε κατά του Μίνω Μάτσα) που όμως δεν έχει ασκηθεί».

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

"Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή.

Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης.

Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας", αναφέρει χαρακτηριστικά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)