Celebrity

Σήμερα 12:13

Λίαμ Πέιν: Το καταγγελτικό βίντεο της πρώην συντρόφου του, λίγες μέρες πριν τον θάνατό του

Λίαμ Πέιν: Το καταγγελτικό βίντεο της πρώην συντρόφου του, λίγες μέρες πριν τον θάνατό του

-

Ο Λίαμ Πέιν πέθανε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, με την είδηση να έχει βυθίσει στο πένθος τους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο τραγουδιστής και πρώην μέλος των "One Direction", είχε φτάσει στην Αργεντινή νωρίτερα αυτό το μήνα για τη συναυλία του Νάιλ Χόραν με τη σύντροφό του Κέιτ Κάσιντι. Εκείνη έφυγε ωστόσο από το ξενοδοχείο πριν από δύο ημέρες, αλλά εκείνος παρέμεινε.

Μόλις δύο ημέρες πριν από το περιστατικό, η πρώην σύντροφός του, Maya Henry είχε δώσει εντολή στη νομική ομάδα της, ώστε ο τραγουδιστής να σταματήσει να επικοινωνεί επανειλημμένα μαζί της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, παρόλο που το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2022, η Maya Henry, σε ένα βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο TikTok έλεγε ότι ο πρώην της, τον οποίο δεν κατονόμαζε, αλλά συνέδεε ξεκάθαρα με τους One Direction, συνέχιζε να της τηλεφωνεί συστηματικά.

"Πάντα από διαφορετικά νούμερα. Ποτέ δεν ξέρω από πού θα μου έρθει. Επίσης, μου στέλνει mail. Και δεν ενοχλεί μόνο εμένα, αλλά τηλεφωνεί και στη μητέρα μου. Σας φαίνεται φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά; Εγώ είμαι τρελή; Επίσης στέλνει μηνύματα στους φίλους μου" έλεγε, μεταξύ άλλων, το 23χρονο μοντέλο.

Μετά τον θάνατο του Λίαμ Πέιν η DailyMail επικοινώνησε με την πρώην σύντροφό του, που δήλωσε σε σοκ.

Ο Λίαμ Πέιν ξεκίνησε να βγαίνει με το μοντέλο Maya Henry το 2019. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2020. Τον Ιούνιο του 2021 χώρισαν, ωστόσο το ζευγάρι επανενώθηκε την ίδια τηχρονιά και αρραβωνιάστηκε ξανά. Τον Μάιο του 2022, οι δυο τους χώρισαν ξανά.

Πηγή φωτογραφιών: associated press

@mayahenry Replying to @marie ? original sound - Maya Henry
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)