Celebrity

Σήμερα 09:37

Λίαμ Πέιν: Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση πριν τον θάνατό του - "Μια υπέροχη μέρα στην Αργεντινή"

Λίαμ Πέιν: Η συγκλονιστική τελευταία ανάρτηση πριν τον θάνατό του - "Μια υπέροχη μέρα στην Αργεντινή"

-

Ο Λίαμ Πέιν έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στην Αργεντινή.

Η τραγική είδηση για το πρώην μέλος των One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει σοκάρει την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ο Βρετανός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τετάρτης όταν έπεσε από το δωμάτιό του στον τρίτο όροφο σε ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Λίγες ώρες πριν από το θάνατό του, ο Λίαμ Πέιν είχε κάνει μια ανάρτηση στο Snapchat, όπου ανέφερε πόσο καλά περνάει στην Αργεντινή.

"Είναι μια υπέροχη μέρα εδώ στην Αργεντινή" έγραφε ο Λίαμ Πέιν, που ακούγεται στο βίντεο να συζητάει με τη σύντροφό του, Κέιτ Κάσιντι που θα επέστρεφε στη Φλόριντα.

Τελικά όντως η σύντροφος του Λίαμ Πέιν, τρεις περίπου ημέρες πριν έφυγε από την Αργεντινή και επέστρεψε στη Φλόριντα, ενώ έχει ανεβάσει σχετικό βίντεο στο TikTok.

Πηγή φωτογραφιών: associated press

@kateecass

soooo happpiii to b back in sunshine state

? original sound - nicole
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)